20 noiembrie 2016: Nu ne-am născut în locul potrivit, spectacol la Macaz

Pe 20 noiembrie şi pe 11 decembrie 2016, de la ora 19.00, la „Macaz – Bar, Teatru, Cooperativă” (Calea Moșilor 106, București), este programat spectacolul Nu ne-am născut în locul potrivit, de Alice Monica Marinescu și David Schwartz, cu: Alexandru Fifea, Katia Pascariu, Mihaela Rădescu, Andrei Șerban, Silviana Vișan.
Spectacolul se joacă cu subtitrări în limbile engleză și arabă.

Scenografia: Adrian Cristea

Muzica: Cătălin Rulea

Traducerea în limba arabă: Bashar Al-Kishawi

Bilete 20 lei / 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari

in-locul-potrivit

Spectacolul Nu ne-am născut în locul potrivit împletește poveștile de viață a cinci persoane care au trăit experiența refugiului cu fragmente din Ghidul de Obținere a Cetățeniei Române pentru Cetățeni Străini. Spectacolul își propune să discute în sfera publică aspecte de importanță fundamentală în contextul global contemporan, precum lupta împotriva migraţiei în paralel cu nevoia de migranţi pentru dezvoltarea economiei capitaliste, nevoia de refugiu, dreptul de a călători ca drept fundamental al tuturor, instrumentalizarea „străinului” ca țap ispășitor pentru problemele sociale și economice.

Evenimentele din 20 noiembrie și 11 decembrie au loc în cadrul programului Toţi suntem imigranţi – program de solidarizare cu migranții și refugiații de pretutindeni, coordonat de colectivul Macaz şi Platforma de Teatru Politic – care cuprinde spectacole de teatru, discuții, proiecții de film și jam-sessions organizate ca forme de protest împotriva discursului anti-imigrație. Fundația ICAR este parteneră în programul Toţi suntem imigranţi.

Detalii aici:

http://www.artapolitica.ro/platforma2015/loculpotrivit.html,  https://www.facebook.com/macazcoop/ și https://www.facebook.com/icarfoundation/

 

  • Stiri
  • 3654
  • 1
Poza de profil pentru Roxana Oprea

(13 Posts)