Donează 2% pentru dreptul la servicii de sănătate!

Tu ce ai alege, între o viață în teroare și o viață printre străini?

Ai fugi din țară ca să-ți ferești copiii de tirurile mitralierelor? Ți-ai pune la adăpost părinții din fața unui pericol de moarte? Ai alege o viață în libertate, lăsând în urmă teroarea și războiul? Viața printre străini, cu toate neajunsurile ei, cu toată marginalizarea și lipsurile materiale, e calea pe care o aleg milioane de oameni în fiecare an. Lor li se alătură alte victime ale represiunilor politice sau religioase.
Cu toții sunt, de fapt, niște supraviețuitori. Acelora dintre ei care se află pe teritoriul României, Fundația ICAR le oferă servicii medicale, psihologice și juridice gratuite, acordând o atenție specială serviciilor de sănătate, pe care le consideră prioritare.

Ne poți ajuta și tu. Dăruiește acestor oameni 5 minute din timpul tău și direcționează către Fundația ICAR 2% din impozitul pe venit pe care le plătești statuluiCu sumele strânse de la voi, vom plăti consultații medicale și psihologice pentru cei ce au nevoie.

  • Ai venituri exclusiv din salarii? Descarcă de aici Formularul 230, precompletat cu datele Fundatiei ICAR. Completează-l cu datele tale, semnează-l și, dacă nu ai drum pe la administrația financiară, trimite-l prin poștă la ANAF sau la Fundația ICAR (Bd. Unirii nr.70, Bloc J5, Sector 3, cod postal: 030836, București). Îl depunem noi la administrația financiară.
  • Ai și alt tip de venituri? Descarcă de aici Formularul 200, precompletat cu datele Fundației ICAR și urmează pașii de mai sus.

Instrucțiuni de completare a formularelor și scurt ghid privind impozitul pe venit.

Lista adreselor sediilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), unde puteți trimite prin poștă formularul completat.

Pentru București: Dacă o persoană strânge mai multe formulare completate de familie, colegi, prieteni etc., putem veni noi să le ridicăm de la dumneavoastră. Trebuie doar să ne scrieți pe adresa de e-mail icar@icarfoundation.ro sau să sunați la numerul de telefon 021-231.22.21.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)