Atelier de bijuterii in stil persan – 28 noiembrie 2015

Știați că turcoazul este cea mai veche piatră prețioasă cunoscută și că a fost adusă în Europa din Persia? Persanii au fost dintotdeauna fascinați de pietre și metale prețioase, Iranul de astăzi fiind și acum plin de magazine cu bijuterii spectaculoase.
1
Veniți la atelierul nostru de bijuterii în stil persan, susținut de Atefeh Takhayori, originară din Iran. Ea trăiește de 11 ani în România, însă nu și-a uitat nici limba, nici tradițiile. La invitația Fundației ICAR, ea va susține acest atelier, unde vom învăța să confecționăm bijuterii cu specific iranian, vom putea povesti despre nestematele cu care se găteau împărații persani, vom afla ce bogății ascunde solul Iranului, dar și cum se pot combina culorile într-un colier pentru a obține o bijuterie spectaculoasă.
Vom avea o după-amiază minunată!

Atelierul „Fă-ți coliere și brățări în culorile Iranului” se va desfășura în ziua de sâmbătă, 28 noiembrie 2015, între orele 15:00 și 18:00, la Atelierul de creativitate de la Muzeul Țăranului Român (Șos. Kiseleff nr.3, Sector 1, București).

Atelier organizat in cadrul proiectului „SALUT – Suntem Acasă în Locul Unde Trăim”, derulat de Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român. Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

* Despre Fundația ICAR: www.icarfoundation.ro
* Despre proiectul SALUT: www.facebook.com/SALUT.ICAR
* Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

UPDATE

Detalii și fotografii de la eveniment: Atelier de bijuterii în stil persan – susținut de Atefeh, originară din Iran. Participare liberă.

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)