Atelier de condimente indiene -19 decembrie 2015

1

Cum să folosești condimentele indiene, așa încât ce gătești să se poată fi o mâncare cu acest specific? Cu ce alte calități sunt înzestrate aceste condimente, dincolo de gust și aromă? Vino la atelierul organizat de Fundația ICAR ș2i află de la Chef Arun Kumar, un indian talentat, care sunt secretele mirodeniilor indiene! Arun Kumar trăiește de mai mulți ani în România, și-a deschis aici un frumos restaurat cu specific și e bucuros să ne împărtășească din cultura și tradițiile gastronomice ale țării sale.

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, la Atelierul de creativitate de la Muzeul Național al Țăranului Român, în intervalul orar 15:00-18:00, vă așteptăm cu povești, arome și rețete tradiționale din India. Veți pleca acasă cu informații prețioase și cu rețete numai bune de impresionat invitații!

Atelier organizat in cadrul proiectului „SALUT – Suntem Acasă în Locul Unde Trăim”, derulat de Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român. Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

* Despre Fundația ICAR: www.icarfoundation.ro
* Despre proiectul SALUT: www.facebook.com/SALUT.ICAR
* Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

UPDATE

Detalii și fotografii de la eveniment: Atelier de condimente indiene – Intrare liberă

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)