Festivitatea de decernare a premiilor concursului mass-media SALUT!

Pentru a marca Ziua Internationala a Drepturilor Omului, Fundatia ICAR a ales sa organizeze joi, 10 decembrie 2015, festivitatea de decernare a premiilor concursului mass-media SALUT!, competitie care si-a dorit stimularea abordarii, in presa si pe bloguri, a unor subiecte complexe legate de tematica migratiei, cu tot ce inseamna aceasta, inclusiv aspecte referitoare la drepturile omului si respectarea acestora.

Concurs presa fotoEvenimentul este parte a proiectului SALUT – Suntem Acasa in Locul Unde Traim, derulat de Fundatia ICAR si Muzeul National al Taranului Roman! Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Festivitatea de premiere va avea loc la Clubul Taranului din Bucuresti, Intr. Monetariei nr. 3 (in curtea din spatele Muzeului Taranului Roman), la ora 19.00, in prezenta juriului care a evaluat materialele inscrise in competitie: Sabina Fati (Radio Europa Libera, Romania libera), Marian Voicu (TVR, Transmedia), Mazen Rifai (Ana News), Gabriela Leu (UNHCR) si Iuliana Florea (Fundatia ICAR).

In deschiderea festivitatii de premiere, jurnalistul sirian Mazen Rifai va prezenta cartea pe care a coordonat-o si pe care a lansat-o recent, „La revedere, patrie!”, un volum bilingv (in limbile romana si araba) de eseuri si interviuri care ne dezvaluie o alta fata a Siriei, vazuta din interiorul ei.

Detalii cu privire la festivitate gasiti in agenda evenimentului.

Eveniment organizat in cadrul proiectului „SALUT – Suntem Acasă în Locul Unde Trăim”, derulat de Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român. Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

* Despre Fundația ICAR: www.icarfoundation.ro
* Despre proiectul SALUT: www.facebook.com/SALUT.ICAR
* Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)