Donează 2% pentru dreptul la servicii de sănătate!

Tu ce ai alege, între o viață în teroare și o viață printre străini?

Ai fugi din țară ca să-ți ferești copiii de tirurile mitralierelor? Ți-ai pune la adăpost părinții din fața unui pericol de moarte? Ai alege o viață în libertate, lăsând în urmă teroarea și războiul? Viața printre străini, cu toate neajunsurile ei, cu toată marginalizarea și lipsurile materiale, e calea pe care o aleg milioane de oameni în fiecare an. Lor li se alătură alte victime ale represiunilor politice sau religioase.


640 ban 2 ro

Cu toții sunt, de fapt, niște supraviețuitori. Acelora dintre ei care se află pe teritoriul României, Fundația ICAR le oferă servicii medicale, psihologice și juridice gratuite, acordând o atenție specială serviciilor de sănătate, pe care le consideră prioritare.

Ne poți ajuta și tu. Dăruiește acestor oameni 5 minute din timpul tău și direcționează către Fundația ICAR 2% din impozitul pe venit pe care le plătești statuluiCu sumele strânse de la voi, vom plăti consultații medicale și psihologice pentru cei ce au nevoie.

  • Ai venituri exclusiv din salarii? Descarcă de aici Formularul 230, precompletat cu datele Fundatiei ICAR. Completează-l cu datele tale, semnează-l și, dacă nu ai drum pe la administrația financiară, trimite-l prin poștă la ANAF sau la Fundația ICAR (Bd. Unirii nr.70, Bloc J5, Sector 3, cod postal: 030836, București). Îl depunem noi la administrația financiară.
  • Ai și alt tip de venituri? Descarcă de aici Formularul 200, precompletat cu datele Fundației ICAR și urmează pașii de mai sus.

Instrucțiuni de completare a formularelor și scurt ghid privind impozitul pe venit.

Lista adreselor sediilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), unde puteți trimite prin poștă formularul completat.

Pentru București: Dacă o persoană strânge mai multe formulare completate de familie, colegi, prieteni etc., putem veni noi să le ridicăm de la dumneavoastră. Trebuie doar să ne scrieți pe adresa de e-mail icar@icarfoundation.ro sau să sunați la numerul de telefon 021-231.22.21.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)