Doneaza 2% pentru dreptul migrantilor la o viata decenta!

Tu ce ai alege, intre o viata in teroare si o viata printre straini?

Ai putea sa-ti lasi copiii sa se duca la scoala pe sub tirurile mitralierelor? Ti-ai pune parintii in pericol de moarte pentru crezurile tale? Te-ai lasa mutilata pentru ca iubesti? Viata printre straini, cu toate neajunsurile ei, cu gandurile la cei lasati departe, cu marginalizarea, cu lipsurile materiale, cu lipsa de servicii medicale, e calea pe care o aleg cei care sunt cunoscuti sub numele de migranti. Ei sunt, de fapt, niste supravietuitori.

Fundatia ICAR, prin Centrul Medical de Reabilitare si din postura de Centru de Resurse si Servicii pentru Migranti, este singura organizatie din Romania care ofera servicii medicale, psihologice si juridice gratuite pentru acesti refugiati, solicitanti de azil, victime ale torturii si relelor tratamente care ajung pe teritoriul Romaniei. Organizatia noastra contribuie la imbunatatirea situatiei generale a acestor semeni veniti de pe meleaguri indepartate, acordand o atentie speciala serviciilor de sanatate, pe care le considera prioritare.

Vino alaturi de noi, doneaza 2% din impozitul pe venit, pentru a face un bine acestor oameni care nu au avut sansa unei vieti linistite.

Cu sumele stranse de la voi, vom plati consultatii medicale si psihologice pentru migrantii in nevoie. Acesta poate fi felul tau de a-i ajuta pe tanarul kurd impuscat in picior pentru care cautam chirurg ortoped acum, pe tanara din Somalia, cu o sarcina de 6 luni, cu complicatii, pe tanara mama din Zymbabwe, care are un baietel de doar cinci luni, pe ceilalti 500 de semeni de-ai lor care traiesc inghesuiti in camerele de cativa metri patrati din caminele de refugiati.

Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru dreptul migrantilor la o viata decenta!

Ai venituri din salarii? Descarca de aici Formularul 230, precompletat cu datele Fundatiei ICAR, completeaza-l cu datele tale, semneaza-l si, daca nu ai drum pe la administratia financiara, trimite-l prin posta la ANAF sau la Fundatia ICAR, Bd. Unirii nr.70, Bloc J5, Sector 3, cod postal: 030836, Bucuresti. Il depunem noi la administratia financiara.

Ai alt tip de venituri? Descarca de aici Formularul 200, precompletat cu datele Fundatiei ICAR, completeaza-l cu datele tale si urmeaza pasii de mai sus. Aici poti gasi instructiunile de completare.

Pentru Bucuresti: Daca o persoana strange mai multe formulare completate de familie, colegi, prieteni etc., putem veni noi sa ridicam de la dumneavoastra. Trebuie doar sa ne scrieti pe adresa de e-mail icar@icarfoundation.ro sau sa sunati la numerele de telefon 021-231.22.21 / 0722 607 847.

Va multumim ca ne sunteti alaturi!

Poza de profil pentru Tatiana Dabija

(105 Posts)